Forssan Unplugged-puistokonsertti

20. toukokuuta 2017 klo 12:00–19:00

Yhtiönpuisto, Forssa

Forssan Kulttuuri-Axel ry ja Forssan Wahren-keskus järjestävät jo kahdeksannen kerran perinteisen kesän avauksen Forssa Unplugged-konsertin lauantaina 20.5.2017 klo 12–18 Yhtiönpuistossa. Tapahtuma sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, koska äänentoisto tapahtuu suhteellisen pienillä tehoilla. Ja mikä parasta, paikallisen liike-elämän ja Forssan Kaupungin arvokkaalla tuella tapahtuma on yleisölle täysin ilmainen!
Lisäksi tapahtuma saa arvokasta talkooapua ja tukea paikallisilta urheiluseuroilta ja yhdistyksiltä.
Jos sinä tai yrityksesi haluatte olla tukemassa tapahtumaa haluamallasi tavalla, nimikkoartistilla tai muuten niin ota yhteyttä numeroon 0400-485087/Mattila.

Tapahtuman yhteydessä järjestetty leikkimielinen Piknik- kattauksen SM-kisa saa tälläkin kertaa jatkoa! Arvovaltainen raati Hannu Lahtosen johdolla valitsee voittajakattauksen, jonka tekijät palkitaan jälleen Ravintola Vispilän maukkaalla illallisella (max 6 hlöä). Kattauksen aihe on Suomi 100-vuotta aiheeseen liittyen Suomalaiset suurhenkilöt. Henkilö on vapaasti valittavissa ja kattauksen voi vapaasti rakentaa liittyen henkilön persoonaan, aikakauteen ja ympäristöön. Mielikuvitus siis liitämään ja henkilöitä miettimään Uuno Turhapurosta Sibeliukseen :).

Konsertissa kuullaan perinteiseen tapaan hyvää monipuolista musiikkia paikallisten ja kansallisten huippuartistien esittämänä..
Konsertin juontajana toimii jälleen iki-ihana Mia Nuutila.


Esiintymisaikataulu (ohjeellinen)
klo 12:00 Antti Paavilainen Band
klo 12:45 Gyro
klo 13:45 Johanna ja Markus
klo 14:15 Fragile Dream
klo 15:00 Timo Tuomi & Co will play Eagles
klo 16:00 Pelle Miljoona United
klo 17:00 Esa Pulliaisen C-Combo & Mr Breathless

juliste pdf tästä

C-Combo & Mr Breathless

Fragile Dream