Iltamat 1970-luvun malliin

Perjantaina 29. maaliskuuta 2019 klo 19.00 – 23.55, Forssan työväentalo. Kauppakatu 17, Forssa

Forssan Kulttuuri-Axel ylpeänä esittää:
Järjestämme varsinaisen 70-luvun nostalgia-illan Työviksellä perjantaina 29.3 alkaen kello 19. Tarjolla mm. progea, rockia, soulia, discoa ja iskelmiä!


Kähkösen Juhani on kerännyt illan bändiinsä muusikoiksi Juha Kohosen, Kari "Karppa" Cavenin ja Keijo "Kekku" Kosken. Illan solisteina toimivat Johanna Mikander, Kati Kaasalainen, Mariina Niittymäki, Janne "Vuke" Vuorenmaa ja Markku "Make" Tähtinen. Illan juontajana ja myös yhtenä solistina toimii Marko Simi. Illan väliaikamusiikista vastaa DJ-Sami vanhan -70 luvun Loukun malliin.

Illan toinen orkesteri on legendaarinen Crystal!
Crystal-yhtye perustettiin 1967 syksyllä Forssassa. Perustajajäsenistä on mukana vielä Vesa Hiukkanen. Mukaan tulivat 1968 syksyllä ensin Miki Enqvist ja sitten Masi Sallinen. Hannu Lahtonen liittyi bändiin 1969 alkuvuodesta ja tuorein jäsen Osmo Mansukoski toukokuussa 2017.
Tyylisuuntana 60-luvun loppupuolen rock ja blues (esim. Freddy, B.B ja Albert King, John Mayall, Peter Green, Ian Anderson), kuten myös muutamat 70-luvun bluesjutut (J.J.Cale, Greg Allman, Booker T) - unohtamatta tietenkään Roland Kirkia tai J.S. Bachia.
Aikanaan yhtye toimi aktiivisesti vuosina 1967-1970 esiintyen ajan tyyliin sekä koulubileissä että lounaisen Etelä-Suomen suurimmilla tanssi- ja huvipaikoilla.
Bändi itse asiassa ei koskaan lopettanut, asettui vain telakalle odottamaan aikoja parempia. Sinä aikana laulukielikin vaihtui itse käännetyksi, laadituksi tai jopa muilta varastetuksi suomen kieleksi.
Kokoonpano: Vesa Hiukkanen koskettimet ja sovitukset, Hannu Lahtonen huilu ja tekstit, Masi Sallinen kitara,laulu,tekstit ja sovitukset, Miki Enqvist basso, laulu ja tekstit, Osmo Mansukoski rummut.

Liput iltamiin maksavat 20€, ennakkoliput K-Citymarket ja Vesihelmi.
Paikalla on A-oikeudet. Tarjoilusta vastaa Raatikaisen Vesa henkilökuntineen!