28. lokakuuta 2016 klo 19:00–22:00

Forssa Urheilutalo Feeniks, Lallintie 1

Paljon toivottu ja odotettu Mika ja Turkka Malin Vysotsky-ilta pidetään perjantaina 28.10.2016 alkaen klo 19 Forssan Feeniks-hallissa! Konsertin tähtivieraaksi saapuu suosikkinäyttelijä Martti Suosalo, joka on myös oivallinen Vysotsky-tulkitsija. Mukaan on tulossa esiintymään myös taiteilija Anneli Saaristo, sekä nuori ja lahjakas laulajatar Elli Lukander.

Juontajana Miia Nuutila.

liput 25€
Ennakkomyynti: Citymarket Info, Vesihelmi kassa
tai sähköpostista This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Yhteistyössä: WahrenKeskus, Urheilukehitys, EnvorGroup, Liekkitiimi, LHJGroup, OP Lounaismaa, Forssan Levy.

Ohjeita Vysotsky-konserttiin tultaessa!
Parkkipaikoilla on liikenteenohjaajat, joiden ohjeita tulee noudattaa. Autoja tulee todella paljon ja ne pitää saada hyvään järjestykseen, jotta myös poistuminen sujuu mallikkaasti.
Feeniksissä on kaksi ulko-ovea sisääntuloa varten. Vasemman puoleinen ovi on tarkoitettu niille, joilla on jo pääsylippu hallussaan ja jotka pääsevät suoraan sisään.
Oikeanpuoleista ovea käyttävät ne jotka ovat varanneet lippunsa etukäteen sähköpostitse ja lunastavat sen ovella hintaan 25 € /kpl.
Samasta ovesta tulevat myös Forssan Lehden kestotilaajat, jotka saavat lipun 20 € hintaan. Etukorttia näyttämällä pääsee kaksi sisään ko hinnalla. Edun saa vain ovelta ostetuista lipuista.
Ovelle on jätetty 100 pääsylippua kestotilaajia varten. Niiden loputtua sali on täpötäynnä, eikä lisälippuja enää saa.
Heidän kannattaa siis tulla ajoissa heti klo 18 kun ovet aukeavat.
Huomio! Heti sisään tullessaan yleisöllä on mahdollisuus varata konsertin väliajalle itselleen paikat ja kahvitarjoilut ravintolasalista. Näin säästyy turhalta jonottamiselta. Väliajalla muissa tarjoilupisteissä joutuu valitettavasti jonottamaan vuoroaan. Paikalle odotetaan nimittäin ennätysyleisöä eli peräti 1200 ihmistä.
Tervetuloa Vorssaan todella upeaan konserttiin!

Juliste pdf tästä

Valhe ja totuus -näyttely, Mika ja Turkka Mali sekä Vladimir Vysotski kuvin ja sanoin 3.-28.10.2016 Vinkkelissä

Esillä on valokuvia, kultalevyjä, julisteita, patsaita, äänitteitä, konsertti- ja TV-dokumentteja, kunniakirjoja, sekä mm. Turkan upea leikekirja vuosien varrelta.

Lisätietoja