Forssa Unplugged puistokonsertti

Puistopiknik-festarit, la 1.8.2020 klo 12.00 – 19.00

Yhtiönpuisto (Wahreninpuisto), Forssa

Takanamme on pitkä, raskas kevät ja alkukesä Korona-viruksen varjossa. Nyt kun epidemian pahin vaihe alkaa toivottavasti olla ohi ja poikkeustilakin on valtakunnasta purettu, uskallamme vihdoin tulla ulos koloistamme! Laitetaan Vorssa nousuun paikallisten muusikoiden ja yhteistyökumppaneiden tarjoamalla ilmaisella piknik-henkisellä puistokonsertilla! Todella hyväntuulisissa ja iloisissa tunnelmissa.

Alustava esiintymisjärjestys
12.00 Crystal yhtye
12.40 Skype Music
13.20 Kati Kaasalainen & Juhani Kähkönen
14.00 Turkka Mali ja Kekku Koski
14.40 Projekti
15.20 Konsta ja Kalle Lepola
16.00 Jose Pineland's Melancholy Monsters
16.40 Tarja Aro & Fest4U
17.20 Green River- yhtye
18.00 Happy Groove

Konsertin juontaa Kati Kaasalainen!

Tapahtuman järjestelyissä ovat lisäksi suurena apuna Tuomas Mattila, LHJ-Group, Forssan Kaupunki, Envor Group, Forssan Verkkopalvelut, Liekkitiimi ja Forssan Keilahalli. Noin 2000 henkilöä nautti hyvästä musiikista ja tunnelmasta kauniina kesäpäivänä.

 

 Forssan Kulttuuri-Axel ry ja Forssan Wahren-keskus ovat järjestäneet jo useana keväänä perinteisen kesän avauksen Forssa Unplugged-konsertin Yhtiönpuistossa. Tapahtuma sopii erinomaisesti myös lapsiperheille, koska äänentoisto tapahtuu suhteellisen pienillä tehoilla. Ja mikä parasta, paikallisen liike-elämän ja Forssan Kaupungin arvokkaalla tuella tapahtuma on yleisölle täysin ilmainen!
Lisäksi tapahtuma saa arvokasta talkooapua ja tukea paikallisilta urheiluseuroilta ja yhdistyksiltä.
Jos sinä tai yrityksesi haluatte olla tukemassa tapahtumaa haluamallasi tavalla, nimikkoartistilla tai muuten niin ota yhteyttä numeroon 0400-485087/Mattila.

Tapahtuman yhteydessä järjestetty leikkimielinen Piknik- kattauksen SM-kisa.

Konsertissa on kuultu hyvää monipuolista musiikkia paikallisten ja kansallisten huippuartistien esittämänä.