IV FORSSA UNPLUGGED puistokonsertti la 25.5.2013 Yhtiönpuistossa

Kasper & Marko

Konsertin aloittivat forssalaiset, lahjakkaat tulevaisuuden lupaukset 19- ja 18-vuotiaat nuorukaiset Kasper & Marko, jotka löivät itsensä lävitse viime kesän Forssan Torilla soi-tapahtumissa. He ovat esiintyneet yhdessä parisen vuotta. Tämä yhteistyö alkoi yhteisen kesäteatteriesityksen kautta, jossa he tulkitsivat ensimmäisen kerran yhdessä kappaleen ”Vieläkö rakkaus kantaa” Tämä kappale on myös seurannut heidän mukanaan poikien jokaisella keikalla. Kasper ja Marko esittävät lähinnä melodista Suomi-poppia ja rokkia puhtaalla ja kauniilla tulkinnoilla Kasperin soittaman akustisen kitaran säestyksellä.

Elli Lukander ystävineen

Seuraavaksi esiintyi forssalainen vasta 16-vuotias Elli Lukander ystävineen. Nuoresta iästään huolimatta Elli on ehtinyt olla monessa mukana. Takana on jo 10 vuoden opinnot Forssan musiikkiopistossa. Hänellä on ollut oma bändikin, nimeltään Kiertotie. Hän ollut myös mukana Ypäjän musiikkiteatterissa kolmen vuoden ajan, joka ura huipentui viime vuonna isoon rooliin musikaalissa The Boyfriend. Lisäksi hän on tehnyt  pari omaa biisiä ja ehtinyt vielä laulamaan nuorisokuoro Kuhankeittäjissäkin. Ellin mukana tänään esiintyvät laulajat Selina Mattila, Tiina Reko, velipoika Arttu Lukander, Janne Tiensuu ja Kaisa Ojansuu. Säestäjinä ovat Sanna Pietiäinen (koskettimet), Keijo Koski (lyömäsoittimet) ja Hannu Mattila (kitara) Elli Lukander ystävineen esittivät ABBAA, kaikkea Honey honeysta Mamma Miaan ja Gimme gimme gimmeen!
 
Honey B (feat Esa Kuloniemi)

Yhtyeen keulakuvana on basisti-laulaja Aija Puurtinen. Kitaristina toimii hänen aviomiehensä, myös toimittajana tunnettu bluesministeri Esa Kuloniemi. Tässä Unpluggedissa Aija ja Esa esiintyvät lähinnä duona jota vahvisti heidän  11-vuotias poikansa Mooses, joka soittaa tässä loistavassa perheorkesterissa percussiota. Kuultiin hyvä kattaus rokkia, sinisiä sävelmiä ja puistobluesia parhaimmillaan.
 
Heikki Hela laulu, Jarmo Nikku soolokitara, Janne Rajala basso, Jani Auvinen percussion

Heikki Hela on pitkänlinjan muusikko ja näyttelijä eli oikea viihteen sekatyömies.  Hänet tunnetaan ehkä parhaiten legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi jo 1980-luvulla menestyksekkäässä gospelyhtyeessä nimeltä Gospel Power. Vuonna 1994 hän tuli tutuksi yleisölle Kummeli tv-sarjan kautta erityisesti Uneton yö –kappaleella. joka tuli yleisölle jo tutuksi keväällä 1993 näkyneessä Kummeli jakson  musiikkivideossa. Vuonna 1994 julkaistiin Helan esikoisalbumi Kaikista kaikkein ja Hela palkittiin vuoden miessolisti-tulokkaana. Viime vuosina Heikki on esiintynyt useissa TV-sarjoissa ja ihastuttanut perheen nuorimpia katsoja roolissaan Herra Heinämäkenä.
 
Anssi Kela
Anssi Kela on huippusuosittu muusikko ja lauluntekijä. Hänen pitkä muusikon uransa lähti uuteen liitoon vuoden 2013 keväänä ilmestyneen ”Levoton tyttö” kappaleen myötä. Tämä single ja sitä seurannut kappale ”Miten sydämet toimii” sekä uusi albumi ”Anssi Kela” ovat nostaneet Anssin nykyisin yhdeksi Suomen valovoimaisimmista artisteista. Hän aloitti uransa laulamalla ja soittamalla  bassoa Pekka ja Susi yhtyeessä, joka voitti rockin Suomen mestaruuden jo vuonna 1993, ennen siirtymistään soolouralle. Ensimmäinen oma levy Nummela oli suuri menestys, jonka monista kappaleista tuli suosittuja hittejä.
 
Jone Ullakko

Jone Ullakko on pitkän linjan muusikko. Hän vaikutti basistina vuoden 1983 Rock SM kisoissa hopeaa voittaneessa Chapter One -yhtyeessä. Lisäksi hän on soittanut mm. oman Jone -yhtyeensä lisäksi Johnny Lee Michaels and the Androidsissa, sekä Jone`s Brosin kanssa. Hän osallistui Eurovision laulukilpailun 1992 karsintaan kappaleella Jälkeesi sun. Hän on keikkaillut aktiivisesti jo pitkään mutta julkisuuteen hän tuli lopullisesti vuoden 2013 Voice of Finlandin kautta. Hänen loistavat tulkintansa kilpailussa veivät miehen varmuudella suomalaisten sydämiin ja monet ihmettelivät hänen liian varhaista putoamistaan kisan finaalista!