29. maaliskuuta 2018 klo 19:00–22:00

Urheilutalo Feeniks, Forssa

Silvennoinen & Vihinen lavalla! Luvassa taattua Kummeli-huumoria, sekä loistavaa musikkia!.

Bändissä:
Heikki Silvennoinen, Heikki Hela, Heikki Vihinen, Anssi Nykänen (rummut), Harri Rantanen (basso), Matti Paatelma (koskettimet

Ennakkoliput ovat myynnissä Viihdeuimala Vesihelmen kassalla, sekä K-Citymarketin infossa. Myös tilaus: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Lippujen hinta 25€

Juliste pdf tästä

 

su 17. syyskuuta 2017 klo 17:00–20:00

Musiikkisali, Forssan Työväentalo, Kauppakatu 17, 30100 Forssa

Suomalainen, New Yorkissa asuva ja työskentelevä jazz-kitaristi Olli Soikkeli vie forssalaiset mustalaisjazzin ja sen mestarin Django Reinhardtin tyylin pariin. Hän tuo mukanaan myös harmonikkataitelija Julien Labron, jonka yhteistyö Olli Soikkelin kanssa on saanut yleisöltä paljon kiitosta.
Tervetuloa nauttimaan!

Liput 25€. Lippujen ennakkomyynti Forssan K-Citymarketissa ja Viihdeuimala Vesihelmen kassalla, sekä kauempaa tulevat sähköpostilla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Olli Soikkeli YLE:n aamu-tv:ssa
https://youtu.be/uDlaqWTWdHg

http://www.youtube.com/watch?v=fwhpiitjenI
http://www.youtube.com/watch?v=l61rC1L72FA

Järjestäjä Forssan Kulttuuri-Axel ry. Yhteistyössä: Liekkitiimi, Wahren-Keskus, Säästöpankki, Envor Group, OP Lounaismaa, Forssan Lehti, Isover, Mainostoimisto Synergia, Urheilukehitys, LHJ Group, K-Rauta

Juliste pdf tästä

2. syyskuuta 2017 klo 19:00–1:00

Optikko Kirkassilmä Areena, Turuntie 38, Forssa

K-18

Monipuolisesta konserttitarjonnastaan tunnettu Kulttuuri-Axel järjestää Deep Blue Cotton City blues-tapahtuman nyt toista kertaa. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Cotton City Blues sai yleisöltä hyvän vastaanoton ja keräsi lähes 600 hengen yleisön. Tänä vuonna estradille nousee neljä kokoonpanoa, Tapio Niemelän ja Keijo Kosken vetämä bändi, Southern Groove Telakka, Ben Granfelt Band ja legendaarinen Hoedown.
Forssan ensimmäinen Blues-viikko huipentuu tähän Suuppareiden peliareenan konserttiin, jonne tulee A-oikeudet.
Pyrimme järjestämään kaikille ikäluokille ja genreille sopivia tapahtumia toimintavuotemme aikana. Uskomme, että jokaisessa forssalaisessa sykkii ainakin pieni blues-sydän ja nyt on Bluesin vuoro, Kulttuuri-Axelin puheenjohtaja Sami Mattila sanoo.
Tulkaahan todistamaan se :)

Esiintymisaikataulu (ohjeellinen)
19.00 Tapio Niemelä& Keijo Koski Band
20.30 Southern Groove Telakka
22.00 Ben Granfelt Band
23.30 Hoedown

Lippujen myynti alkaa heinäkuun lopulla Forssan K-Citymarketissa ja Viihdeuimala Vesihelmen kassalla. Lippujen hinta 30 €.

Järjestäjä Forssan Kulttuuri-Axel ry. Yhteistyössä: Liekkitiimi, Wahren-Keskus, Säästöpankki, Envor Group, OP Lounaismaa, Forssan Lehti, Isover, Mainostoimisto Synergia, Urheilukehitys, LHJ Group, K-Rauta

Juliste pdf tästä

pe 6. lokakuuta 2017 klo 19:00–22:00

Musiikkisali, Forssan Työväentalo, Kauppakatu 17, 30100 Forssa

Lipput 32 €

Kari Hotakaisen "Palvelija" monologi saapuu Forssaan loistavan näyttelijän Martti Suosalon tulkitsemana perjantaina 6.10 klo 19.
"Kun auttajan hermot eivä enää pidä. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Entä kun hermo ei enää pidä?"

Lippujen ennakkomyynti alkaa 15.8 ja myyntipaikkoina ovat Forssan K-Citymarket ja Viihdeuimala Vesihelmen kassa. Lippuja voi myös tilata sähköpostitse osoitteesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Lippujen hinta on 32 €. Esityksessä on väliaika ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Huomatkaa, että saliin mahtuu vain 300 nopeinta! Tervetuloa nauttimaan upeasta esityksestä!

Martti Suosalo tulkitsee Kari Hotakaisen tekstin. Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka tulee pitämään seminaariluennon aiheesta ”Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”.
Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan. Näytelmä on Kari Hotakaisen kirjoittama monologi. Se tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen?
Palvelijan rooliin ui monitaituri Martti Suosalo, joka paitsi esittää näytelmän kaikki roolit, on myös ohjannut esityksen.

Järjestäjä Forssan Kulttuuri-Axel ry. Yhteistyössä: Liekkitiimi, Wahren-Keskus, Säästöpankki, Envor Group, OP Lounaismaa, Forssan Lehti, Isover, Mainostoimisto Synergia, Urheilukehitys, LHJ Group, K-Rauta

Juliste pdf tästä

Hevisaurus valloittaa Forssan Torin 26. elokuuta 2017 klo 10:00–11:30


Forssan Kulttuuri-Axel ry yhteistyössä Forssan Lehden, Forssan Kaupungin varhaiskasvatuksen, Someron Säästöpankin ja Lions Club Forssa/Kuhan kanssa järjestää ilmaisen lastenkonsertin Forssan torilla 26.8.2017 alkaen klo 10. Mukana myös MLL Forssa. Tämä kannattaa merkitä kalenteriin ja tuoda lapset ja lapsenlapset, sekä kaikki lapsenmieliset paikalle nauttimaan hyvästä lastenmusiikista :)