pe 6. lokakuuta 2017 klo 19:00–22:00

Musiikkisali, Forssan Työväentalo, Kauppakatu 17, 30100 Forssa

Lipput 32 €

Kari Hotakaisen "Palvelija" monologi saapuu Forssaan loistavan näyttelijän Martti Suosalon tulkitsemana perjantaina 6.10 klo 19.
"Kun auttajan hermot eivä enää pidä. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Entä kun hermo ei enää pidä?"

Lippujen ennakkomyynti alkaa 15.8 ja myyntipaikkoina ovat Forssan K-Citymarket ja Viihdeuimala Vesihelmen kassa. Lippuja voi myös tilata sähköpostitse osoitteesta This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Lippujen hinta on 32 €. Esityksessä on väliaika ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Huomatkaa, että saliin mahtuu vain 300 nopeinta! Tervetuloa nauttimaan upeasta esityksestä!

Martti Suosalo tulkitsee Kari Hotakaisen tekstin. Palvelija kertoo rikosylikomisario Arto Jylhämöstä, joka tulee pitämään seminaariluennon aiheesta ”Ihmisen luonne rikospoliisin näkökulmasta”.
Rikoskomisarion lisäksi näytelmässä tavataan kavalkadi palvelualan ammattilaisia kätilöstä ja papista mielenterveyshoitajaan ja parturikampaajaan. Näytelmä on Kari Hotakaisen kirjoittama monologi. Se tarkastelee palvelijuutta – onko se vain ammatti vai ihmisessä syvemmällä oleva luonne. Kaikissa elämän vaiheissa tapaamme palveluammatissa toimivia ihmisiä, ensirääkäisyn todistavasta kätilöstä aina haudankaivajaan. Toisille palvelijan rooli sopii kuin hanska käteen, mutta toisia se alkaa ajan myötä rassata. Kuinka paljon voi ihmiseltä pyytää, missä kulkee raja kun palvelijan mitta tulee täyteen?
Palvelijan rooliin ui monitaituri Martti Suosalo, joka paitsi esittää näytelmän kaikki roolit, on myös ohjannut esityksen.

Järjestäjä Forssan Kulttuuri-Axel ry. Yhteistyössä: Liekkitiimi, Wahren-Keskus, Säästöpankki, Envor Group, OP Lounaismaa, Forssan Lehti, Isover, Mainostoimisto Synergia, Urheilukehitys, LHJ Group, K-Rauta

Juliste pdf tästä