Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tableigallery has a deprecated constructor in /home/c5q9ig6r/public_html/administrator/components/com_igallery/tables/igallery.php on line 6

Valhe ja totuus - Mika ja Turkka Malin Vysotsky-ilta

Paljon toivottu ja odotettu Mika ja Turkka Malin Vysotsky-ilta pidettiin perjantaina 28.10.2016 Forssan Feeniks-hallissa! Innokas yleisö täytti hallin, paikalla oli 1300 henkilöä.

Konsertin tähtivieraana oli Martti Suosalo. Hän on Suomen eturivin näyttelijä ja oivallinen Vysotsky-tulkitsija. Suosalon esiintyminen oli vahdikasta ja ilmeikästä, nyrkkeilijä-laulun yhteidessä käytiin ottelu Suosalo vastaan taannoinen Suomen mestari Pekka Viippo.
Mukana olivat myös nuori lahajakkuus Elli Lukander sekä yllätysvieras Johanna Debreczeni. Aikaisemmin ohjelmatiedoissa ilmoitettu Anneli Saaristo ei päässyt paikalle äkillisen sairastumisen takia.

Säestys: Mika Malin johtama orkesteri: Mika Mali (piano), Pasi Lintulahti (basso), Juha Kohonen (kitara), Osmo Mansukoski (rummut), Mino Mali (kitara), Lasse Lindqvist (kitara), Keijo Koski (lyömäsoittimet), Serafiina Kämi (huilu), Ari-Matti Saira (haitari).

Konsertin suunnittelu Mika ja Turkka Mali sekä Sami Mattila.

Yhteistyössä: WahrenKeskus, Urheilukehitys, EnvorGroup, Liekkitiimi, LHJGroup, OP Lounaismaa, Levy TM, Rautia K-maatalous Forssa, Forssan Lehti.

Koko konsertin video tästä

Konsertin juliste tästä

Kuvat Tanja Manta Härmä

Forssan Kirjaston yläkerran näyttelytilassa Vinkkelissä oli lokakuun ajan Malin veljesten ja Vysotskyn näyttely.   Nähtävillä oli paljon erilaisia tavaroita, lehtileikkeitä, valokuvia, kultalevyjä, sekä ääni- ja filmimateriaalia Mika ja Turkka Malin koko uran varrelta. Kuvia näyttelystä tästä