Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tableigallery has a deprecated constructor in /home/c5q9ig6r/public_html/administrator/components/com_igallery/tables/igallery.php on line 6

Marilyn 40-v (1974-2014) Juice Leskisen tribuuttikonsertti pe 11.4.2014  Feeniksissä

Marilyn on Juice Leskisen säveltämä ja sanoittama kappale, joka ilmestyi ensimmäisen kerran singlenä vuonna 1974. Kappale oli Leskisen ensimmäinen hitti, joka toi Juicen tunnetuksi.


Forssan Kulttuuri-Axel ry ja Wahren-keskus järjestivät tribuuttikonsertin rakastetun Juice Leskisen musiikin ja lyriikan pohjalle. Säestyksestä vastasi Juhani Kähkösen johtama house-bändi. Konsertin solisteiksi kutsuttiin paikkakunnan omat lahjakkaat artistit Elli Lukander, Kati Kaasalainen, Tarja Söyring, Sanna Pietiäinen, Jyrki Iivanainen, Mika ja Turkka Mali, Marko Simi, Janne Vuorenmaa, Kalle ja Konsta duo, Kirsi Lindholm ja Mirella Timonen. Konsertin juontavat Turkka Mali ja Kirsi Lindholm. Näyttelijä Otto Kanerva esitti konsertissa itse Mestaria Juice Leskistä. Erikoisvieraana paikalle saapui myös Juicen hyvä ystävä ja kollega Mikko Alatalo.

Kuvat Tanja Manta Härmä